Екперт очікує відскок ціни BTC від рівня $26000


28.03.2023
Аналітик Bloomberg вважає, що біткоїн вступає в бичачу фазу

Криптоаналітик, який правильно визначив мінімальну ціну біткоїна (BTC) у 2018 році, вважає, що флагманська криптовалюта готується до відскоку після вчорашнього падіння приблизно до $26 500.

Перед нещодавнім падінням ціни BTC аналітик Smart Contracter написав у Twitter, що на годинному графіку біткоїн демонструє ознаки бичачого виснаження і може повернутися до діапазону $ 26 000.

Після вчорашнього коригувального руху Smart Contracter зауважив, що відкат BTC, ймовірно, завершено. На його думку, малоймовірно, що головна криптовалюта повернеться до підтримки близько $25 800.

“Добре, ми охопили мінімуми BTC, мінімальна мета для відновлення була досягнута. Я не думаю, що ми отримаємо повторне тестування картини на великих таймфреймах.” – додав аналітик.

Smart Contracter застосовує теорію хвиль Елліотта, просунутий підхід до технічного аналізу, який дозволяє визначати майбутню поведінку ціни, вивчаючи психологію мас. Вона, своєю чергою, має тенденцію проявлятися у хвилях. Згідно з теорією, бичачий актив зазвичай відновлює висхідний тренд після корекції.

Сьогодні ціна біткоїна переважно коливається вище позначки $27 020.

Отримай до 5000 USDT за реєстрацію, депозит і торгівлю на біржі Bybit!

Хочете отримувати свіжі новини по темі криптовалют в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *